JÁTÉK: így lehetsz ott a különleges gyenesdiási gasztroesten

Most egy jól sikerült boros képpel vagy balatoni boros pillanattal belekóstolhatsz a gyenesdiási gasztrokultúrába.

Ősszel Gyenesdiáson 6 helyszín közül 3 választott étteremben lehet étel- és borkülönlegességeket kóstolni, ráadásként a Gyenesi Íz-Lelő varázslatos programokkal zárul.

Az egyedülállónak számító gasztrotúra élményekben és ízekben gazdag esti programjára (degusztációs menü, bórkostoló, koncert és fényjáték) Instagram-játékunkkal most két jegyet lehet nyerni a Darnay pincébe, továbbá egy palack kézműves bort és egy ajándékcsomagot is haza lehet vinni.

A játék menete:  

Fotózd le a kedvenc borodat, vagy borozós pillanatodat reggel, délben vagy este! Akár magaddal, akár a Balatonnal, de lehet mindkettővel is. Posztold ki a képet a nyilvános Instagram-oldaladon az #eneseaborom ÉS a #boresbalaton hashtagekkel.

A játék augusztus 14-én 14 órától augusztus 28-án 14 óráig tart. A játék végén az #enesaborom, valamint a #boresbalaton hashtagekkel ellátott képeket a programok szervezőiből álló zsűri bírálja el. Eredményhirdetés: szeptember 1., kedd, 14 óra.

instazz.png

A nyeremény:

  • Egy 2 főre, egész napra szóló jegy a Darnay pince degusztációs menüjére és a borkóstolóra, a pince udvarán zajló eseményekre, valamint az esti programra(A különleges ízeket különleges este koronázza meg: a nagy közös koccintás után a Glasso – Az Éneklő poharak koncerten is csendülnek a poharak, majd fényjáték varázsol különleges hangulatot.)
  • Egy palack kézműves borKovács Antal sommelier ajánlásával, aki október 3-án borkóstoló kurzust tart Gyenesdiáson
  • Egy ajándékcsomag, amit a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület állít össze

A nyertes a nyereményét az eseményt megelőzően – szeptember 24-ig –  a gyenesdiási Tourinform irodában (8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.), vagy  szeptember 26-án a Gyenesi Íz-lelő programon, a Darnay pincénél veheti át.

A képek beküldői a játékban való részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotókat a szervezők később hasonló témájú rendezvényeikhez szabadon felhasználhassák.

instakepjatek-fin.png

Én, a borom és a Balaton – Játék az Instagramon

Időtartam: augusztus 14. 14. óra – augusztus 28. 14 óra

Nyeremény: 2 fős egész napos belépő a Darnay pince degusztációs menüjére, a borkóstolóra, a pince udvarán zajló eseményekre és az esti programokra, 1 üveg kézműves bor, 1 ajándékcsomag

Hashtag: #enesaborom ÉS #boresbalaton

Eredményhirdetés: szeptember 1., 14 óra

Az est időpontja: szeptember 26.

onlinebalaton.hu ©2015