Eldőlt, kik a nyertesek

Néhány napja lezárult gyenesdiási borvacsorás, borkóstolós nyereményjátékunk. Ahogy ígértük, a zsűri által legjobbnak tartott boros kép, vagy balatoni boros pillanatot megörökítő fotók készítője értékes nyereményekkel gazdagodik, illetve ízelítőt kaphat a gyenesdiási gasztrokultúrából. Mivel nehéz volt a választás a zsűri úgy döntött, hogy a fődíj mellett 3 különdíjat is felajánl.

Az #enesaborom, valamint a #boresbalaton Instagramon meghirdetett játékunknak köszönhetően a fődíjas másodmagával megízlelheti a Darnay pince degusztációs menüjét – borkóstolóval, s részt vehet az esti, borkóstolóval egybekötött programon is. E mellett ajándékba kap egy palack kézműves bort Kovács Antal sommelier ajánlásával, aki október 3-án borkóstoló kurzust tart Gyenesdiáson, valamint egy – a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület által összeállított – ajándékcsomagot.

Mindezt megnyerte: 

eszter.molnar92 , akinek mindkét képe tetszett a zsűrinek, és végül arcképes fotójával lett győztes.

A szerencsés különdíjasok 2 főre szóló belépőjegyet nyertek a Darnay pince esti programjára (borkóstoló + esti programon való részvétel)

Akiket a zsűri különdíjjal jutalmaz:

palinkasjoreggelt   (Béla és Bandi-a fán)

toro_lacko              (Kishableány)

zitabarhacs             (100% Balaton)

A nyertesek a nyereményeket az eseményt megelőzően – szeptember 24-ig –  a gyenesdiási Tourinform irodában (8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.), vagy  szeptember 26-án a Gyenesi Íz-lelő programon, a Darnay pincénél veheti át.

Gratulálunk a nyerteseknek, és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A Gyenesi Íz-lelő programjáról a rendezvény Facebook oldalán olvashattok.

A programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

onlinebalaton.hu ©2015