Folytatódik a népszerű Balatoni Kurzusok programsorozata. A következő hetekben Keszthelyen, a Balaton Színházban várja az ételek, italok kedvelőit az ötletgazda Somogyi Zoltán Max gasztroblogger.
Idén tavasszal indult útjára a Balatoni Kurzusok sorozata, melynek célja, megtörve a főváros-központúságot, hogy a vidéken élőknek is lehetősége nyíljon olyan érdekes, sikeres és híres emberekkel találkozni, tőlük tanulni, akik kimagasló eredményeket értek el szakmájukban, hivatásukban, akik értékeket teremtenek.
A következő hetekben – Max és vendégei – segítségével bepillantást nyerhetünk a finom koktélok, kávék és bonbonok készítésének fortélyaiba.
Október 17-én koktél bemutató és kóstolás várja az érdeklődőket Kiss Antal Európa-bajnok mixerrel.
November 7-én, szombaton Perna Andor és Balogh Éva baristák mutatják meg, hogy a kávé több, mint egy szimpla fekete.
November 28-án bonbon készítés Max segítségével.
Gyenesdiáson pedig ősszel újabb borvacsorára várja Max a vendégeket, s már a tavaszi Gyenesi Íz-lelő tervei is formálódnak.
További részletek itt.